Dopravno - bezpečnostná akcia

28.02.2007 Celý región

Prezídium Policajného zboru SR vyhlásilo dopravno-bezpečnostnú akciu v rámci celej Slovenskej republiky zameranú na odhaľovanie závažných priestupkov proti b...
Prezídium Policajného zboru SR vyhlásilo dopravno-bezpečnostnú akciu v rámci celej Slovenskej republiky zameranú na odhaľovanie závažných priestupkov proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a to z dôvodu nepriaznivého vývoja dopravnej nehodovosti a jej následkov na území Slovenskej republiky v poslednom období.

Akcia bude zameraná na nesprávne predchádzanie, smer a spôsob jazdy, dodržiavanie ustanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy, predpísané osvetlenie vozidiel, požívanie alkoholických nápojov vodičmi motorových vozidiel a používanie zádržných bezpečnostných systémov.

Dopravno – bezpečnostná akcia prebehne dnes. K vodičom, ktorí hrubým spôsobom porušujú dopravné predpisy a svojou jazdou ohrozujú iných účastníkov cestnej premávky, budeme nekompromisní. Mnohý vodiči si totiž predchádzajúcu akciu „ Anjel“ pomýlili s preventívnym dohľadom a mysleli si, že môžu porušovať takmer čokoľvek.
 

Vyberte región

mark